30-metė G. Scheidt teigia, kad dabar visą savo laiką skiria šeimai.

„Gyvenu kaip ir kiekviena mama. Jaučiama šiokia tokia rutina, negaliu iš namų išvažiuoti ilgiau nei dviem valandoms. Dabar irgi telefoną rankoje laikau, nes mažiuką palikau mamai. Mamos, manau, žino, kaip aš gyvenu“, - šypsosi buriuotoja.

G. Scheidt jaunėliui Lukui dar tik trys mėnesiai, o vyresniajam Erikui – šią vasarą bus ketveri.

„Dar vyresniajam žaisti su mažiuku nelabai įdomu“, - šypsosi sportininkė, kuriai prižiūrėti vaikus padeda draugė.

G. Scheidt ir Pekino olimpinio buriavimo vicečempiono Roberto Scheidto šeima įsikūrė Šiaurės Italijoje, prie Gardo ežero.

„Mes todėl ten ir įsikūrėme, nes ten yra bazė ir vasarą būną labai stiprūs vėjai. Todėl dauguma buriuotojų būtent ten ir važiuoja“, - DELFI sakė G. Scheidt.

Geriausia Lietuvos buriuotoja kol kas atsargiai kalba apie planus sugrįžti į didįjį sportą.

„Vyras sportuoja, o su dviem vaikais planai gali būti tik artimiausiam mėnesiui. Tikrai daug neplanuoju. Pats gyvenimas vėliau parodys.

Ar neplanuoju baigti karjeros? Na, du vaikai vis tiek reikalauja priežiūros. Viskas paaiškės po kurio laiko, ką vyras darys, kokios sąlygos. Su dviem vaikais tai būtų tikrai labai didelė auka, jeigu eičiau trečiai olimpiadai. Tikrai nesakau „ne“. Norėsiu-nenorėsiu. Atrankos į olimpines prasideda jau kitais metais“, - DELFI teigė G. Scheidt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)