„Mes manome, kad komentarai buvo šlykštūs“, - rašo „Nike“ atstovas. - Nuo šiol mūsų sutartis su sportininku negalioja.“

Kompanija tokį sprendimą priėmė po to, kai boksininkas, kuris yra ir Filipinų kongreso narys, per interviu vietos TV5 kanalui pasisakė prieš vienos lyties asmenų vedybas.

„Ar jūs kada nors matėte gyvulius, kurie kurtų šeimas su tos pačios lyties atstovu? Šiuo požiūriu jie geresni už žmones, jei sugeba atskirti patelę nuo patino. Jei mes pateisiname vienos lyties asmenų vedybas, tai žmonės yra blogesni už gyvulius“, - vasario 15-ą dieną pareiškė Manny Pacquiao.

Vėliau jis atsiprašė už savo žodžius. M. Pacquiao gegužės mėnesį dalyvaus rinkimuose į Senatą. Filipinuose 80 proc. gyventojų yra katalikai, o vienos lyties asmenų vedybos šalyje yra draudžiamos.

Balandžio 9 d. M. Pacquiao ketina paskutinį kartą boksininko karjeroje ringe kautis su Timotty Bradley. Iš viso profesionalų bokse jis kovojo 65 kartus ir iškovojo 57 pergales (38 jų - nokautu). Šešias kovas M. Pacquiao pralaimėjo, o dar dvi baigėsi lygiosiomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)