59-ą kartą rengiamos trijų dienų varžybos – vienas paskutinių startų plaukikams Europoje prieš artėjantį pasaulio čempionatą.

Romoje pasirodys trys Lietuvos sportininkai – savo jėgas prieš svarbiausias metų varžybas pasitikrins Rūta Meilutytė, Kotryna Teterevkova ir Daniilas Pancerevas.

R. Meilutytė planuoja dalyvauti 50 ir 100 m krūtine bei 50 m laisvu stiliumi rungtyse, K. Teterevkovos laukia 50, 100 ir 200 m krūtine distancijos, o D. Pancerevas ketina plaukti 50, 100, 200 m laisvu stiliumi, 100 m peteliške ir 200 m kompleksiniu būdu.

„Sette Colli Trophy“ yra įtrauktos į kitų metų vasaros olimpinių žaidynių kvalifikacinių varžybų sąrašą, tad plaukikai galės siekti olimpinių normatyvų. Primename, kad kelialapius į Paryžiaus žaidynes jau yra iškovoję du Lietuvos plaukikai: Danas Rapšys (200, 400 m laisvu st.) ir R. Meilutytė (100 m krūtine).

Penktadienio lietuvių startai

100 m krūtine – R. Meilutytė, K. Teterevkova
100 m peteliške – D. Pancerevas
50 m laisvu st. – D. Pancerevas

Atrankos plaukimai penktadienį ir šeštadienį prasidės 11 val. Lietuvos laiku, sekmadienį – pusvalandžiu anksčiau. Finalų pradžia numatyta 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją