Į B grupę dar pateko vokietės Teresa Mersmann ir Isabel Schneider (7 reitingas) ir norvegės Cindy Treland su Oda Johanne Ulveseth (15 reitingas).

Antrose rungtynėse I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė (10 reitingas) po 50 min. kovos 1:2 (14:21, 21:14, 15:17) nusileido norvegėms Cindy Treland ir Odai Johannei Ulveseth (15 reitingas).

Penktadienį lietuvių laukia paskutinis grupės mačas su vokietėmis Teresa Mersmann ir Isabela Schneider (7 reitingas).

„Masters“ serijos turnyre Šveicarijoje varžosi po 16 vyrų ir moterų komandų. Tiek vyrų, tiek moterų varžybų prizų fondą sudaro 25 tūkst. eurų, o nugalėtojų poros uždirbs po 320 FIVB reitingo taškų ir po 6 tūkst. eurų.

Lietuviai startavo Europos jaunių paplūdimio tinklinio čempionate

Ketvirtadienį Rygoje prasidėjo Europos jaunių (iki 18 m.) paplūdimio tinklinio čempionatas. Jame Lietuvai atstovaujantys Audrius Knašas ir Aurimas Mazūras H grupėje iškovojo pirmą pergalę 2:1 (19:21, 21:15, 15:12) prieš olandus Meesą Blomą bei Rubeną Kerkhofą, o Agnieška Paškevič su Jekaterina Kovalskaja 1:2 (21:12, 16:21, 14:16) nusileido graikėms Mariai Klepkou ir Paraskevi Kourtidou.

A. Knašo ir A. Mazūro H pogrupyje dar laukia rungtynės su Čekijos atstovais Janu Kasanu bei Jakubu Dvoraku bei latviais Rihardu Lazdiniu ir Ervinu Abomu.

A. Paškevič ir J. Kovalskaja G grupėje susitiks su belgėmis Sarah Vermote ir Anke Vandycke bei baltarusėmis Darija Auramčyk ir Aliaksandra Karabinovič.

Rygoje vykstančiame Europos jaunių paplūdimio tinklinio čempionate dalyvauja po 32 vaikinų ir merginų poras, suskirstytas į aštuonis pogrupius po 4 komandas. Į atkrintamąsias varžybas patenka po 3 geriausias kiekvienos grupės poras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)