Europos čempionato nugalėtojais tapo Kroatijos pora Zoranas Plohas ir Tatjana Lahvinovič.

Antrąją vietą užėmė rusai Andrejus Zaicevas ir Ana Kuzminskaja, trečiąją – Italijos duetas Aniello Langella bei Kristina Mošenska.

Maskvoje vykusiame pasaulio jaunių Lotynų Amerikos sportinių šokių čempionate (dalyvavo 66 poros) Lietuvai atstovavusios Klaipėdos klubo „Žuvėdra“ šokėjų poros Edvinas Belousovas su Anastasia Piazenko ir Edvinas Ringys su Rugile Monginaite iškovojo atitinkamai 22-ą ir 53-ą vietas.

Varžybas laimėjo rusai Leonidas Tiškinas ir Jekaterina Šaranova, aplenkę tautiečius Sergejų Rožkovą su Marina Zacharova. Trečia liko pora iš Rumunijos – Mihai Paraschivas ir Diandra Illes.

Savaitgalį „Brno Open 2011“ sportinių šokių varžybose „IDSF International Open Standard“ klasėje (dalyvavo 108 poros) Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė užėmė ketvirtą vietą. Lietuvos pora pasaulio reitingo lentelėje šiuo metu yra aukštoje vienuoliktoje pozicijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją