Po finalo įspūdžiais apie lemiamą dvikovą bei turnyrą su interneto sporto televizija „SportoTV.lt“ pasidalijo čempionu tapęs S. Dragūnas bei Lietuvos biliardo federacijos prezidentas Tomas Puodžiūnas.

„Iš tikrųjų neturiu žodžių ir tas visas vis dar manyje pumpuojasi. Tiesiog smagu. Pirmos dvikovos metu poilsis po pusfinalio man pridarė žalos. Paskutinė finalo dvikova buvo įtartinai sunki. Manau, šįkart aš buvau stipresnis“, - sakė „Lithuanian Masters“ snukerio turnyro nugalėtojas S. Dragūnas.

„Turnyrą vertinu puikiai. Dalyvavo nemažai stiprių žaidėjų tiek iš Lietuvos, tiek iš užsienio. Mes labai džiaugiamės turnyro lygiu. Užsieniečiai dalyviai bei teisėjai iš užsienio suteikė turnyrui rimtumo, buvo išvengta išlygų ir pats turnyras surimtėjo.

Finalo mačas buvo fantastinis. Tai buvo antras dviejų finalo dalyvių dublis, kadangi jie buvo susitikę ir Lietuvos čempionate. Tąkart Simonas irgi buvo stipresnis. S. Dragūnas per pastaruosius metus padarė didelę pažangą, jis labai daug treniruojasi ir tai turėjo esminės įtakos Simono pergalei finale“, - teigė Lietuvos biliardo federacijos prezidentas T. Puodžiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)