Šįkart sprendimas priimtas ypač skubiai – likus vos kelioms valandoms iki San Antonijuje (JAV) laukiančio bokso vakaro, kurį turėjo vainikuoti lietuvio ir amerikiečio akistata.

Vietoje to varžybų kulminacija taps JAV lengvasvorių Floydo Schofieldo ir Haskellio Rhodeso susirėmimas.

Boxingscene.com praneša, kad koją vėl kiša V. Ortizo sveikatos būklė – nualpęs 25-erių boksininkas buvo išgabentas į ligoninę.

Prieš tai titulinę dvikovą teko nukelti dėl V. Ortizą kamavusios rabdomiolizės – dėl fizinių krūvių padidėjusio raumenų audinio irimo.

Pirmąsyk dar pavasario pradžioje turėjusi įvykti kova buvo atidėta dėl 28-erių kauniečio problemų – apendicito operacijos.

Kol kas neaišku, kas ištiko V. Ortizą šį kartą. Visas 19 savo kovų nokautais iki šiol laimėjęs amerikietis neseniai interviu „Fight Hub TV“ tvirtino pamiršęs visus rūpesčius dėl sveikatos ir besijaučiantis geriau nei kada nors anksčiau.

Prieš dvejus metus kitą Lietuvos boksininką Egidijų Kavaliauską jau įveikęs V. Ortizas taip pat buvo pasiryžęs išlaikyti nepralaiminčio reputaciją ir tvirtino patiriantis mažiau įtampos nei prieš vairavimo egzaminą.

Primename, kad E. Stanionis WBA reguliaraus pasaulio čempiono diržą laimėjo pernai nurungęs Radžabą Butajevą iš Rusijos. Lietuvis profesionalų ringe taip pat nėra patyręs nesėkmių ir iš 14 savo ligšiolinių varžovų nokautavo 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)