Mūsų rinktinė 10:22 val. susitinka su Anglija - regbio išradėja ir daugelio titulų laimėtoja, kuri savo kišenėje jau turi kelialapį į žaidynes.

„Mes labai laukiame dvikovos su Anglija. Tai labai grėsmingas varžovas, tačiau nemanoma, kad ji mums yra neįkandamas varžovas. Daugelį jos žaidėjų pažįstu asmeniškai ir galiu patvirtinti, kad tai tokie pat atletai kaip ir mes. Viskas mūsų rankose“, – įsitikinęs rinktinės žaidėjas Jonas Mikalčius.

Kiek vėliau, 14:28 val. lietuvaičiai susikaus su ambicingais belgais, kurie 2014 metais demonstravo aukšto lygio regbį ir Europos čempionate užėmė 5-ą vietą. Paskutinė šeštadienio mūsų riniktinės dvikova vyks 16:22 val. su Portugalijos ekipa.

„Tai rinktinė, kurios mes dar neesame nei karto nugalėję, nors buvo rungtynių, kai pergalė buvo ranka pasiekiama. Tai itin atletiška, protinga komanda, kuri šiais metais sugebėjo lygiosiomis sužaisti net su Naujosios Zelandijos regbininkais“, – sakė rinktinės narys Mindaugas Misevičius.

Sekmadienį lauks atkrintamosios rungtynės. Varžovai paaiškės vėlų šeštadienio vakarą.

Lietuvos rinktinė trijuose Europos čempionato etapuose kovos dėl kelialapio į Olimpines žaidynes. Šį tikslą pavyks pasiekti sėkmingai pasirodžius Maksvoje, Lione ir Ekseteryje bei specialiame atrankos turnyre Lisabonoje.

Regbio-7 rinktinės rungtynes gyvai galėsite stebėti čia: https://www.youtube.com/watch?v=YQlBQME7xzY

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)