„Visą savaitę nemažai dirbome su gynyba. Su Andora pirmas 5-10 minučių mūsų gynyba nebuvo geriausia, praleidome 10 taškų. Turėjome keletą naujų žaidėjų, kurie nežaidė rungtynėse su Vengrija. Kadangi gynybą susitvarkėme, laimėjome grumtynes, išmetimus iš užribio, todėl galėjome žaisti plačiau ir praktiškai visada baigdavome atakas žeminimais. Rezultatas mus tenkina. Daug naujovių įvedė nauji Lietuvos rinktinės treneriai. 2A divizione tikrai esame pajėgūs žaisti, reikės tik toliau taip pat dirbti ir dar truputį pridėti pastangų“, - sakė Anglijoje žaidžiantis Lietuvos rinktinės narys Ignas Darkintis.

Geriausias praėjusių metų Lietuvos regbininkas I. Darkintis džiaugėsi, kad paskutinėse dvejose rungtynėse į komandą sėkmingai įsiliejo jauni žaidėjai, kurie ateityje taps rimta paspirtimi.

„Jaunimas atrodė neblogai. Žinoma, yra įtampa, drebulys, žiūrovų nemažai, todėl rankos drebėjo, bet nėra tokio, kuris nedaro klaidų. Taip po truputį jaunesni žaidėjai įsilies į rinktinę, į tą ritmą ir ateityje bus tik geriau“, - pabrėžė I. Darkintis.

I. Darkinčio komentaras:

Ilgametis Lietuvos regbio rinktinės žaidėjas Mindaugas Misevičius teigė, jog žaidėjai nenorėjo pakartoti scenarijaus, panašaus į pirmo rato rungtynes namuose su Vengrija, kuomet lietuviai varžovams leido pelnyti 29 taškus.

„Daug uždavinių, kuriuos iškėlė treneris, neįvykdėme. Žinojome, kad esame aukštesnio lygio komanda, bet turėjome pagerinti individualią gynybą. Treneris po pirmo kėlinio nebuvo patenkintas mūsų žaidimu. Per pertrauką gavome velnių. Nebenorėjome leisti žiūrovams matyti kaip mes praleidžiame taškus, suaktyvinome gynybą ir tada pavyko lengvai nugalėti. Šiame divizione esame visa galva stipresni už visus, bet mums reikia progresuoti, nes kitąmet jau lauks stiprūs varžovai“, - kalbėjo M. Misevičius.

M. Misevičiaus komentaras:

„Nors rungtynės buvo neblogos, žaidėme kiek padrikai. Akimirkomis sužaidėme labai gerai, akimirkomis - prastokai. Gynyboje trūko disciplinos, bet rezultatas geras ir esame pirmoje vietoje. Šioje grupėje esame pranašesni už visas komandas, todėl jau nekantraujame išbandyti jėgas aukštesniame divizione. Norint žaisti ten, dar tikrai yra kur dirbti“, - sakė žaidėjas Dovydas Taujanskas.

D. Taujansko komentaras:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)