Iš vienuolikos sportininkų, atstovavusių Lietuvai, Europoje net penki iškovojo aukso, keturi sidabro ir vienas bronzos medalį. Auksą į Lietuvą atvežė Sigitas Gaižauskas (s.k. „Titanas“) , Mantas Stankis (s.k. „Titanas“), Sonata Stašauskaitė (s.k. „Mustangas“), Juozas Paukštelis (s.k. „Kovos Akademija“) ir Saulius Urbonas (s.k. „Remeris“), sidabrą – Deividas Pocius (s.k. „Kovos Akademija“), Deividas Mosunovas (s.k. „Mustangas“), Dainius Paškevičius (s.k. „Mustangas“), Vaida Masiokaitė (s.k. „Kovos Akademija“) ir bronzą – Dainius Džiugas (s.k. „Kovos Akademija“).

Lietuvos muai tai sportininkai džiaugėsi laimėjimais, bet jų teigimu didžiausias laimėjimas yra galimybė įgauti patirties rungtyniaujant su skirtingų šalių sporto klubų atstovais, kurie turi aukštą meistriškumo lygį, kas leidžia tobulėti.

Pasak Lietuvos muai tai sąjungos teisėjų kolegijos pirmininko Sauliaus Šeškevičiaus, pripažinto geriausiu Pasaulio Muaythai teisėju, lietuviai Europą nustebino iškovotų medalių gausa. „Malonu stebėti vis didėjantį Muaythai sporto klubų aktyvumą Lietuvoje ir šios šakos populiarumą ne tik tarp suaugusių, bet ir tarp jaunimo bei moterų. Tai pajuto ir Latvijoje dalyvaujantys Muaythai sporto klubai iš visos Europos“ – džiaugėsi S. Šeškevičius.

Europos muai tai klubų taurę organizavusios Latvijos muai tai federacijos atstovai nesitikėjo sulaukti tokio didelio susidomėjimo iš šią sporto šaką vystančių sporto klubų tarptautiniu mastu. Be Lietuvos delegacijos įtin didele dalyvių gausa pasižymėjo Baltarusijos, Kazachstano, Izraelio bei kitų valstybių delegacijos. Dalyvavusių skaičius siekė beveik šimtą įvairių amžiaus grupių, lyčių bei tautybių sportininkų. Prieš kovas tradiciškai buvo atliekamas „Wai Khru“ šokis, kurio metu kovotojai dėkoja mokytojui, tėvams ir dievams už galimybę kautis ringe. Dvikovų metu skambėjo tradicinė tailandietiška muzika.

Lietuvos Muaythai sąjunga ir visa Muaythai sporto šakos bendruomenė Lietuvoje, ruošiasi dar vienam svarbiam įvykiui – Europos Muaythai čempionatui 2014, kuris vyks rugsėjo 21 – 28 dienomis, Krokuvoje, Lenkijoje, kur planuojama labai didelė garsių ir pajėgių Muaythai sportininkų gausa atstovausiančių Lietuvos vardą.