Lietuves aplenkė Lenkijos ir Latvijos rinktinės bei čempione tapusi Gdansko "Lechia" komanda. Lietuvos antroji rinktinė liko paskutinė.

Lietuvos rinktinė laimėjo pogrupio kovas su Latvijos antrąja rinktinę 31:5 ir su RK "Pruszcz" 23:12. Deja, pusfinalyje buvo nusileista Gdansko merginoms 5:12, o susitikime dėl bronzos buvo nusileista Lenkijos rinktinei 14:5. Geriausia Lietuvos žaidėja buvo išrinkta Marijampolės RK „Sūduvis” lyderė Gintarė Puzaraitė.

Antroji Lietuvos rinktinė nusileido Latvijai 17:0, "Lechia" 41:0 ir RK "Syreniki" 19:5. Šioje Lietuvos rinktinėje naudingiausia buvo pripažinta Vilniaus regbio akademijos žaidėja Sandra Maciulevičiūtė.

Po turnyro vienas trenerių Danilo Patella išreiškė pasitenkinimą rodoma pažanga, bet, jo nuomone, rinktinė dar labai toli nuo reikiamo lygio. Treneris taip pat pabrėžė, kad, iki gegužės pabaigoje Slovakijoje vyksiančio Europos čempionato, privalu surengti bent dviejų dienų rinktinės stovyklą. Iš įvairių klubų susirinkusios žaidėjos dar labai nesusižaidusios ir keletas bendrų treniruočių padėtų tai pataisyti.

Kitas Lietuvos moterų regbio čempionato turas vyks šį šeštadienį Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)