„Šios rungtynės buvo nepaprastai svarbios abiems ekipoms, todėl gal būt dėl to rezultatas nuolatos svyravo tai vienos, tai kitos komandos naudai. Tačiau sėkmingiausiai mums pavyko sužaisti pirmo kėlinio pabaigą bei antro ir pratęsimo pirmo kėlinuko pradžias. Tai ir leido mums nugalėti pajėgų varžoves“, - po rungtynių sakė HC „Garliavos-SM“ komandos vadovas, buvęs rankininkas Kęstutis Povilaitis.

HC „Garliavos-SM“ varžovės finale bus Kauno „ACME-Žalgiris“. Finalų pradžia - gegužės 5-ą d.

„Pirmo kėlinio viduryje ir po to, kai mūsiškės atsiliko 5-6 įvarčiais, merginas lemiamai kovai pakėlė Jurgita Daugėlaitė, ėmusi savo ryžtingais prasiveržimais taranuoti vilniečių gynybą.

Ji pati pelnė tris įvarčius ir „uždirbo“ labai svarbius kelis septynių metrų baudinius. Po tokių kovingų Jurgitos veiksmų komanda atsitiesė ir galiausiai nugalėjome tose rungtynėse bei iškopėme į didįjį čempionato finalą“, - pergalę apibūdino nugalėtojų komandos vyriausia trenerė Rita Urnikienė.

Rezultatas:

HC „Garliava-SM“ - „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“ - 34:33 (15:16, 29:29).

HC „Garliava-SM“: Indrė Mockevičiūtė 10 (4 - iš 7 metrų baudinių, Daiva Būtėnaitė 7, Jurgita Daugėlaitė 6, Diana Šatkauskaitė 4, Simona Navickaitė, Neringa Mikšytė ir Gintarė Onusaitytė po 2, Monika Kairytė 1.

„Eastcon AG-VK“: Greta Kavaliauskaitė 10, Monika Perlibaitė 9 (3), Edita Kairytė 5, Žydrūnė Skendelytė 4, Gintarė Anužytė ir Vilija Krisiūnaitė po 2, Dovilė Šniokaitė 1 įvartis.

Mažajame finale dėl bronzos medalių susitiks Panevėžio KKSC ir „Eastcon AG-Vilniaus kolegijos“ ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją