Nugalėtojams du įvarčius pelnė Povilas Verenis (39:44 ir 44:46 min.), po vieną – Darius Pliskauskas (07:16), Arnoldas Bosas (32:21), Dalius Vaiciukevičius (41:08), Darius Lelėnas (53:51) ir Donatas Kumeliauskas (59:31).

Svečių ekipoje pasižymėjo Stanislavas Lopačiukas (02:29), Romanas Kaskovas (16:41) ir Artiomas Levša (59:10).

Žiūrovų džiaugsmui ant ledo virė aukštos klasės ledo ritulio kova. Greitas ir fizine jėga pagrįstas žaidimas pareikalavo nuostolių – lūžo pora lazdų, skilo Dariaus Pliskausko šalmas, o po susidūrimo su varžovu Justino Vėželio šalmas išskrido į orą.

Visas rungtynes baltarusiai be atvangos bombardavo Lietuvos rinktinės vartus, o greitas kontratakas rengė lietuviai.

Trečią kėlinį vartus gynęs Ernestas Kielius džiaugėsi rungtynėmis.

„Tai buvo pirmos mano rungtynės nuo Naujų metų. Manau, visai gerai pasirodžiau, tik gaila dėl vieno praleisto ritulio. Nesusikalbėjome su komandos draugu – nei aš ėmiau, nei jis, tad pirmas prišoko baltarusis. Būtent dėl tokių klaidų ir reikia kontrolinių rungtynių“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės vartininkas.

Trečiadienį lietuviai įveikė varžovus rezultatu 5:3.

Balandžio 17-24 dienomis Kijeve vyksiančiame I diviziono B grupės turnyre Lietuva žais su Lenkijos, Ukrainos, Estijos, Didžiosios Britanijos ir Kazachstano rinktinėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją