„Rezultatu esu patenkintas, todėl rungtynes vertinu gerai. Ypač gera buvo mūsų komandos gynyba. Pirmas kėlinys buvo kiek geresnis, nes antrame kėlinyje pradėjome nebesilaikyti žaidimo plano puolime. Pirmoje susitikimo pusėje nepavyko pelnyti taškų, nes darėme nemažai klaidų. Tos klaidos neleido pasinaudoti turima iniciatyva“, - pasakojo Lietuvos jaunių regbio rinktinės treneris Donatas Šernas.

Ketvirtfinalyje Lietuvos rinktinė 22:17 nugalėjo Liuksemburgo bendraamžius. Dėl pergalės Europos čempionato B divizione ir patekimo į aukštesnę grupę lietuviai šeštadienį kovos su Ukrainos regbininkais.

Ukrainiečiai ketvirtfinalyje 28:3 nugalėjo serbus, o pusfinalyje 19:17 įveikė Čekijos ekipą, nepaisant to, kad po pirmo kėlinio atsiliko 0:17.

„Laukia nelengvas išbandymas, bet visi labai norime laimėti. Ukrainos komanda yra stipri, todėl stengsimės išanalizuoti varžovų žaidimą ir finale atiduoti visas jėgas“, - pridūrė Lietuvos rinktinės vadovas Paulius Zubavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)