Penktadienį, birželio 28 d., rungtynės prasidės 17.15 val., o šeštadienį ir sekmadienį – 12.15 val.

Liepos 1 d., pirmadienį, kanadiečiai išvyks į Klaipėdą, kur juos priims uostamiesčio ledo ritulio mokykla „Baltija“. Čia, liepos 1–3 dienomis, taip pat bus sužaistos trejos draugiškos rungtynės.

„Kanada – ledo ritulio tėvynė, tad galimybė išbandyti jėgas su jaunaisiais kanadiečiais jauniesiems Lietuvos ledo ritulininkams yra puiki proga pasitikrinti savo meistriškumą“, – sakė „Geležinio vilko“ treneris Andrius Jadkauskas.

Kiek populiarus Kanadoje ledo ritulys iliustruoja ir tai, kad Kvebeko komandos kapitonė yra gynėja Talija Skoda. Tiesa, Lietuvos vaikinams tai nebus pirmas kartas, kai aikštelėje teks susigrumti su mergina.

„Mergina žaidė ir atvirame Lietuvos čempionate dalyvavusioje Kaliningrado srities komandoje ir, turiu pasakyti, niekuo nenusileido vaikinams“, – teigė A. Jadkauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)