Gruodžio 20-ą M. Ali atsidūrė ligoninėje dėl plaučių uždegimo. Tačiau vėliau medikai nustatė, kad bokso legenda sirgo šlapimo takų infekcija, o ne pneumonija, pranešė jo atstovas.

„Jį vis dar kamuoja problemos dėl šlapimo takų infekcijos“, - komentuodamas M. Ali sveikatą, nurodė B. Gunnllas, pridūręs, kad garsusis boksininkas leidžia laiką klausydamasis muzikos, skaitydamas ir žiūrėdamas senus filmus. Kaip ir tikėtasi, M. Ali iš ligoninės buvo išleistas jau penktadienį.

B. Gunnellas pranešė, kad M. Ali sekmadienį sukanka 73-eji. Įžymusis boksininkas savo gimtadienį nori praleisti su šeima viename iš jų namų Arizonoje, Mičigane arba Luisvilyje. Šeimos atstovas tikisi, kad per savo gimtadienį M. Ali skirs laiko pažiūrėti Luisvilio ir Duko universitetų vyrų krepšinio rungtynes. Per pastaruosius metus M. Ali retai pasirodo viešumoje dėl jį kamuojančios Parkinsono ligos.

Bokso legenda savo karjerą baigė 1981 metais. Nuo to laiko vyras savo jėgas skyrė socialinei veiklai ir keliavo po pasaulį su humanitarinėmis misijomis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)