Pirmame kėlinyje progas geriau sekėsi realizuoti latviams. Po gražios kombinacijos į priekį „Prizma“ išvedė Haraldas Štombergas (11:05, rez. perd. Kristapas Riekstinšas, Elvis Kaiminšas).

Po kelių minučių svečių persvarą padvigubino Uldis Pūpolas (15:44, rez. perd. Artemas Danfortas). Tuo tarpu „Kaunas City“ atakų lyderis Ondrejus Machala nesugebėjo pasiųsti ritulio į vartus pabėgęs vienas prieš vartininką.

Visgi savo įvartį pelnė ir kauniečiai. Kostas Gusevas nučiuožė už vartų ir atliko perdavimą Denysui Hončarenko, kuris pasiuntė ritulį į vartų kampą (16:46).

Antrame kėlinyje komandos nepasižymėjo, o paskutinį kauniečiai pradėjo įvarčiu turėdami kiekybinį deficitą. Vos per 8 sekundes be priežiūros prie varžovų vartų atsidūrė ir rezultatą išlygino Michalas Machačas (40:08, rez. perd. Danielis Klineckis).

Kėlinio pabaigoje latviai vėl neišnaudojo daugumos, o šeimininkai pabėgo į dar vieną greitą išpuolį – O. Machala buvo nugriautas iš nugaros. Toks veiksmas buvo įvertintas baudiniu į „Prizma“ vartus, bet „Kaunas City“ čekui išnaudoti šios situacijos nepavyko – jo metimą atrėmė vartininkas.

Pratęsimo metu gelbėti savo komandą teko Sergejui Pisarenkai. „Kaunas City“ vartininkas iš Ukrainos atrėmė pavojingą oponentų ataką.

Galiausiai rungtynių baigtį nulėmė Paulius Grybauskas. Lietuvos jaunimo rinktinės narys pabėgo vienas prieš vartininką ir tiksliu šūviu į vartų viršų išplėšė „Kaunas City“ pergalę (62:28, rez. perd. D. Hončarenka).


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją