1-as takelis: Mona McSharry

Šalis: Airija

Amžius: 23-eji metai

Asmeninis rekordas: 30,29 sek.

Geriausias rezultatas Dohoje: 30,57 sek.

Viena pajėgiausių Airijos plaukikių Dohoje tikėjosi atidaryti savo medalių sąskaitą pasaulio pirmenybėse 50 m baseine, bet smarkiai nusivylė likusi penkta 100 m plaukimo krūtine finale – kalbėdama su savo šalies žiniasklaida, ji tokią atomazgą vadino dideliu smūgiu. Vyriausiasis Airijos rinktinės treneris Jonas Ruddas interviu Delfi taip pat teigė, jog M. McSharry buvo pasirengusi kur kas geresniam rezultatui. Beje, 100 m finale ją lenkė ir Kotryna Teterevkova, užėmusi ketvirtą vietą. Lygiai toje pačioje pozicijoje airė finišavo ir dvigubai ilgesnio nuotolio finale, pakeliui pagerindama savo asmeninį šios rungties rekordą.

2-as takelis: Lara van Niekerk

Šalis: Pietų Afrikos Respublika

Amžius: 20 metų

Asmeninis rekordas: 29,72 sek.

Geriausias rezultatas Dohoje: 30,28 sek.

Afrikietė atrodo grėsmingiausia varžovė prizininkių pakylą ketinančioms išsidalinti lyderėms. Ji jau yra pasižymėjusi planetos čempionate – ir būtent šioje distancijoje. Prieš dvejus metus Budapešte (Vengrija) L. van Niekerk pelnė bronzą, o pernai Fukuokoje (Japonija) buvo ketvirta. Apie sportininkės galimybes byloja ir jos geriausias asmeninis rezultatas – L. van Niekerk yra būtent trumpiausio sprinto specialistė. 100 m nuotolyje Dohoje ji liko už finalo borto.

3-ias takelis: Benedetta Pilato

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją