Golfo žaidėjai turnyre varžėsi nestandartiniu vėliavėlių („flags“) formatu - žaidėjas pradeda turnyrą, turėdamas atitinkamą smūgių skaičių, kuris priklauso nuo žaidėjo įverčio (HCP). Žaidžiama tol, kol jo smūgiai baigsis ir įsmeigiama vėliavėlė į tą vietą, kur guli kamuoliukas po paskutinio smūgio. Žaidėjas, kuris įsmeigė vėliavėlę toliausiai, yra laimėtojas.

Turnyre pirmą smūgį atliko klubo narys ir varduvininkas Jonas Bložė.

„Tai puikus pirmas turnyras, kuris tikiuosi peraugs į nuostabią tradiciją ir paskatins golfo bičiulius pabūti drauge šią trumpiausią metų naktį“, – džiaugėsi turnyro dalyvis J. Bložė.

Joninių turnyrą laimėjo vienintelis turnyre dalyvavęs Jonas. Jono Bložės vėliavėlė buvo įsmeigta toliausiai ir jam atiteko Joninių turnyro taurė. Antrą vietą iškovojo Jacobusas Mollas, o trečioje vietoje liko Marijus Klevas.

Turnyrui pasibaigus, žaidėjai varžėsi naktiniame ridenimo turnyre, kuriame reikėjo smūgiuoti šviečiančius kamuoliukus. Vėliau visi bendravo prie Joninių laužo ir vakarieniavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją