Atrankos C grupėje J. Kinderis po plaukimo rungties buvo 19-as, o fechtavime užėmė 9-ąją vietą ir bendrojoje įskaitoje pakilo į 12-ąją poziciją.

Savo stiprioje rungtyje - bėgime ir šaudyme - pasaulio čempionas be vargo prasibrovė į pirmąjį aštuntuką ir užsitikrino vietą finale. Galutinėje C grupės įskaitoje J. Kinderis surinko 1181 tašką ir liko ketvirtas (1 ir 6 vietas šioje grupėje skyrė vos 2 sekundės).

Antrasis lietuvis - Lukas Kontrimavičius - varžėsi A grupėje. Fechtavime jis buvo 13-as, plaukime - 14-as, kombinuotoje rungtyje - 9-as, bet bendrojoje grupės įskaitoje to užteko tik 15 vietai užimti. Tarp visų atrankos dalyvių L. Kontrimavičius (1158 taškai) užėmė 43 vietą ir į finalą nepateko.

Penktadienį Lenkijos sostinėje vyks moterų varžybų finalas, kuriame dalyvaus Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir Gintarė Venčkauskaitė. Šeštadienį J. Kinderis kovos vyrų finale, o sekmadienį L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė su J. Kinderiu išbandys jėgas mišrių estafečių varžybose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)