- Nuo kelių metų sportuoji?

- Sportuoju kudo nuo 14-os metų.

- Taip pat treniruoji vaikus? Kas tavo mokiniai?

- Treniruoju vaikinus ir merginas, o mažiausi mano „teletabiai“ yra Benas ir Tomas. Stengiuosi būti ne tik treneris, bet ir draugas. Šiame sporte – labai daug išbandymų, tad jaučiu didelę atsakomybę.

- Koks didžiausias išbandymas buvo šiame sporte?

- Aš visuomet noriu būti pirmas ir pralaimėti man sunku. Todėl kiekvienas čempionatas – didelis išbandymas.

- Kaip vyksta pasiruošimas „Bushido Heros Series 2014“ turnyrui „Siemens arenoje“?

Ignas Barysas

- Apie savo pasiruošimą galėčiau pasakyti tik tiek – dar niekada nesijaučiau taip gerai. O kaip man seksis pamatysime lapkričio 15 d.

- Kovosi su garsiuoju japonu Kazuki Date pagal bušido ZST taisykles. Ką manai apie savo varžovą?

- Man teko kovoti su japonais tiek Lietuvoje, tiek Japonijoje. Tai labai pavojingi varžovai, puikūs imtynininkai ir gerai išmano visas kovos gudrybes. Mano stiprioji pusė – stovėsena, o, žinodami priešininką, su treneriu visuomet stengiamės paruošti taktiką. Ją galėsite pamatyti patys.

- K. Date Japonijoje žinomas pravarde „Pamišęs samurajus“ dėl savo agresyvaus elgesio ringe ir už ringo ribų. Ką tu manai apie tai?

- Esu įsitikinęs, kad „Siemens arenoje“ sutramdysiu Kazukį. Po to dar bus man dėkinga ir Japonija

- Kokia didžiausia svajonė?

- Mano svajonė paprasta. Noriu įrodyti, kad Lietuva yra ne tik krepšinio, bet ir kovotojų tauta. Noriu būti geriausias ir garsinti Lietuvą.

I. Barysą, kitus lietuvius ir pasaulines žvaigždes ringe galėsime pamatyti jau lapkričio 15 d. Vilniaus „Siemens arenoje“ vyksiančiame „Bushido Heros Series 2014“ turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)