Jame dalyvavusi Lietuvos plaukimo žvaigždė Rūta Meilutytė nelauktai pasipuošė tik sidabro medaliu, o 50 metrų plaukimo krūtine finale liko be apdovanojimo. Prieš dvejus metus Barselonoje R. Meilutytė 100 m rungtyje laimėjo auksą, o 50 m – sidabrą.

Po tokių netikėtų rezultatų Lietuvoje pasipylė diskusijos: kas kaltas dėl R. Meilutytės nesėkmės, ar žymioji plaukikė prarado formą, galiausiai - turime kuo džiaugtis, ar visgi metas nusivilti.

Feisbuko vartotojas Ričardas Peldžius nepasidavė verkšlenimų bangai ir stojo į žymiosios plaukikės pusę. Jo įrašu socialiniame tinkle pasidalino jau daugiau nei 4 tūkst. vartotojų.

„Dievinu Rūtą ir būsiu jai amžinai dėkingas tiek už atvertas akis, kad mylėti savo šalį ir subtiliai demonstruoti patriotiškumą labai smagu ir visai negėda, tiek už uždegtas vaikų širdis sunkiu triūsu siekti savo svajonių. Dėl manęs, ji galėtų tiesiog sėdėti ant baseino krašto, lakuotis nagus ir tabaluoti kojomis, vis tiek visada būsių #IšvienSuRūta

Kas pritariate, spaudžiate ne tik Like, bet ir pasidalinate Share! Palaikom auksinę mergaitę“, - Feisbuke rašė R. Peledžius.

Primename, kad trečiadienį DELFI TV konferencijoje viešės R. Meilutytė. Užduokite klausimus ir stebėkite gyvai portale DELFI!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)