Po itin nuožmios kovos, varžovėms nusileisti teko ir Ievos Dumbauskaitės bei Monikos Povilaitytės duetui. Merginos pralaimėjo rusėms Ksenijai Dabižai ir Annai Gorbunovai (4) rezultatu 1:2 (18:21; 21:15; 12:15). Kitame susitikime I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė stengsis įveikti Latvijos porą Alisę Pastarę ir Anetę Brinkę (13).

Varžovų pranašumą turėjo pripažinti ir abi vaikinų poros.

Matas Navickas ir Edvinas Vaškelis pirmose rungtynėse susitiko su Pauliu Bucheggeriu ir Lukasu Peteriu Strangeriu iš Austrijos. Svečiai nugalėjo šeimininkus rezultatu 2:0 (21:14; 21:12). Vakare lietuviai susitiks su pora iš Izraelio - Edanu Yoramu Shafatu ir Yoavu Yosefu Karavany.

Vyresnė vaikinų pora, kurioje žaidžia Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis, pralaimėjo lenkams. Michalas Brylis ir Kacperas Kujawiakas laimėjo prieš lietuvius rezultatu 2:0 (21:15; 21:12). Vakare L. Každailio ir A. Rumševičiaus pora rungtyniaus su Johanu Skooghu ir Arno Slipacu iš Švedijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)