Svorio kategorioje iki 55 kg 18-metis Ramūnas Dagys jau pirmą kovą 0:1/0:3 pralaimėjo bendraamžiui ukrainiečiui Dmytro Cymbaliukui, kuris taip pat pateko į finalą ir suteikė mūsiškiui papildomą šansą.

Vis dėlto paguodos imtyje R. Dagys 0:1/1:0/0:1 nusileido bendraamžiui armėnui Narekui Chachatrianui ir baigė savo pasirodymą. Tarp 20 sportininkų lietuvis užėmė 11 vietą.

Svorio kategorijoje iki 74 kg 18-metis Laimonas Gečas savo pasirodymą baigė po pirmosios kovos. Lietuvis 0:1/0:3 nusileido Turkijos atstovui 20-mečiui Mehmetui Ali Kucukosmanui, kuris suklupo savo antroje dvikovoje. L. Gečas liko 14-tas tarp 26 dalyvių.

Tokia pati lemtis ištiko 19-metį Marijų Grygelį. 120 kg svorio kategorijoje Lietuvos atletas jau pirmą kovą 0:3/0:2 pralaimėjo armėnui Vačikui Jegiazarianui ir baigė savo pasirodymą užimdamas 16-tą vietą tarp 18 sportininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją