Vienas geriausių varžybų pasirodymų - Aleksandro Isajenka žaidimas.

Kaip ir dera tokio lygio meistrui jis nepralošė nei vieno „freimo“ savo varžovams iki pat finalo kovų.

Taip pat į finalo etapą prasibrovė ir Domas Mineikis - talentingas pulo disciplinos atstovas. Šiuo metu D. Mineikis yra vienas iš pulo reitingų lyderių.

Įdomų susitikimą galima buvo stebėti TOP-8 etape tarp Mindaugo Maisiejaus ir Latvijos atstovo Mariaus Volajo. Susitikimas išsiskyrė aukštu žaidimo lygiu, jame galima buvo stebėti kaip „gimsta“ didžiausia turnyro serija – 83 taškai. Serijos autorius M. Volajis.

Pusfinalius pasiekė A. Isajenka, Aleksandras Zaicevas iš Latvijos, Vilius Schultė ir M. Volajis. Savo varžovą A. Isajenka įveikė sausu rezultatu 3:0 ir iškovojo kelialapį į finalą. Dramatiškesnis pusfinalis vyko tarp jaunojo talento V. Schultės ir Latvijos atstovo M. Volajo. Atkaklioje kovoje ir kontrolinėje partijoje V. Schultė iškovojo pergalę 3:2.

Finalas žadėjo intriguojantį reginį - jaunąjį V. Schultę egzaminavo 22-kart Lietuvos piramidės disciplinos čempionas A. Isajenka. Iki pat finalo Aleksandras „neatidavė“ nei vieno „freimo“ savo varžovams, tuo tarpu kai Vilius sunkiose kovose iškovodavo pergales.

A. Isajenkos spurtas pirmose susitikimo „freimuose“ nenugąsdino V. Schultės ir jis išlygino rezultatą 2:2. Lemiamoje partijoje įtampa išliko iki pat paskutinio kamuoliuko. Po dviejų sudėtingų, bet techniškai atliktų smūgių, V. Schultė išplėšė pergalę ir iškovojo svariausią pergalę savo karjeroje.

V. Schultė tapo Baltijos snukerio lygos antro etapo nugalėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)