Geriausiais pasaulio boksininkais laikomi atletai kovos dėl WBC (Pasaulio bokso federacija) čempiono diržo, kuris yra itin prabangus – jame yra inkrustuota 3015 smaragdų, jo sudėtyje buvo panaudota 800 g aukso. Jo sagtis yra apsupta kiekvienos WBC šalies-narės simbolika – iš viso pavaizduotos 167 vėliavos.

F. Mayweatheris per savo karjerą kovėsi 47-iose kovose ir nė karto nesuklupo. JAV sportininkas atliko 26 nokautus.

Jo varžovas iš Filipinų M. Pacquiao iš 64-ių dvikovų laimėjo 57-ias (37 nokautai), 5 sykius pralaimėjo ir dukart išsiskyrė lygiosiomis.

„MGM Grand Casino“ arenoje boksininkų akistatą stebėti galės 16,500 žiūrovų, o bilieto kaina – 6,000 JAV dolerių. Amerikiečiai, norėdami kovą stebėti per televiziją, privalės pakloti 100 JAV dolerių.

Dvikovos prizinį fondą sudaro 230 mln. JAV dolerių, kuriuos abu oponentai išsidalins po dvikovos – santykiu 60-40 F. Mayweatherio naudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)