Kiek geriau sekėsi Darijui Astrauskui, kuris sugaišo 53,74 sekundės, buvo šeštas savo plaukime ir liko 34-as bendroje įskaitoje. Jam iki pusfinalio, kuriame varžysis 16-a sportininkų, pritrūko 1,18 sekundės.

Tomas Sungaila nuotolį nuplaukė per 55,02 sekundės ir finišavo 7-as savo plaukime, o bendroje įskaitoje liko 44-as tarp 58-ių atrankos dalyvių.

Greičiausiai 100 metrų laisvu stiliumi kvalifikacijoje plaukė kroatas Karlo Noah Pautas (51,24 sek.), vokietis Johannesas Hintze (51,83 sek.) ir Aleksejus Sankovas iš Moldovos (51,92 sek.).

Dziudo turnyre Ignas Lukauskis menkai priešinosi varžovams

Dziudo turnyre ketvirtadienį Ignas Lukauskis svorio kategorijos iki 73 kg (25 dalyviai) varžybose pralaimėjo abi kovas ir pasitraukė iš kovos dėl apdovanojimų.

Lietuvos atstovas šešioliktfinalyje per 59 sekundes turėjo pripažinti vėliau į pusfinalį iškopusio ruso Arturo Panaitovo pranašumą, o paguodos varžybų pirmame rate lietuvį vos per 9 sekundes nugalėjo Graikijos atstovas Vasilis Balampanašvilis.

Dėl bronzos apdovanojimo kovą tęsiantis pastarasis sportininkas antrame paguodos varžybų rate nugalėjo ir festivalio šeimininką Givį Dudašvilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)