24-erių prancūzas jau ilgą laiką nesitreniravo su pagrindine komanda ir šeštadienį nežaidė pirmose „Ligue 1“ sezono rungtynėse, kur apmaudžiai pasirodžiusi PSG sužaidė nulinėmis lygiosiomis prieš „Lorient“ futbolininkus.

Paris Saint-Germain“ ir K. Mbappe jau visą vasarą nesutaria dėl bendros ateities. Puolėjas jokiais būdais nenorėjo pratęsti savo kontrakto ir kaip įmanoma greičiau išvykti į Madrido „Real“. Tačiau, atrodo, jog derybos tarp dvejų pusių pasistūmėjo į priekį. Pasak PSG, klubo žvaigždė buvo sugrąžintas į sudėti po „labai konstruktyvaus ir pozityvaus“ pokalbio.

Prancūzų kapitonas šeštadienio mačą stebėjo iš tribūnų su komandos draugu Prancūzijos rinktinėje ir neseniai prie PSG prisijungusiu Ousmane Dembele, kurį Paryžiaus klubas įsigijo iš „FC Barcelona“ už beveik 50 mln. eurų.

Praėjusį mėnesį, Paryžiaus komanda leido Saudo Arabijos klubui „Al-Hilal“ vesti derybas su K. Mbappe, po to kai už jį buvo pasiūlyta rekordinė 300 mln. eurų suma. Puolėjas atsisakė išsikelti į Saudo Arabiją.

„Paris Saint-Germain“ prezidentas visą vasarą laikėsi tvirtos pozicijos, jog neleis K. Mbappe palikti klubo už jį nieko neatgavus. Manoma, jog abi pusės pasiekė kažkokį susitarimą, pagal kurį superžvaigždė pasirašys vienerių metų sutarties pratęsimą. Tai leistų PSG klubui parduoti futbolininką Karališkajai komandai kitą vasarą.

K. Mbappe prie PSG prisijungė 2017 metais. Pirmiausia „Monaco“ klubas puolėją tik paskolino, tačiau pasibaigus susitarimo laikui, PSG nusipirko puolėją už 180 mln. eurų. Prancūzas per savo laiką Paryžiuje įmušė 212 įvarčių per 260 rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją