Tačiau kol kas oficialiame NBA žvaigždžių mačo transliuotojų sąraše nėra nė vieno lietuviško kanalo, kurie pastaruoju metu nerodo NBA varžybų ir tikriausiai nesitikėjo, kad į "All Stars" rungtynes pateks Ž. Ilgauskas.

Eltos žiniomis, šiuo metu tik TV3 veda derybas dėl galimybės parodyti tiesioginę transliaciją (naktį iš vasario 9 į 10-ąją) ir jos kartojimus, tačiau galutinis sprendimas nėra priimtas.

Jei transliacijos Lietuvoje nebus, tai Ž. Ilgauską realiausia bus pamatyti per vokiečių sporto kanalą DSF, nors kelios kabelinės televizijos pastaruoju metu jį išbraukė iš savo sąrašo.

Tuo tarpu Kiniją, kurios atstovas Jao Mingas (Yao Ming) irgi pirmąkart pateko į "žvaigždžių" rungtynes, apėmė tikra NBA psichozė - net keturi kanalai siunčia savo brigadas į Atlantą, o transliaciją šioje šalyje matys 287 mln. žiūrovų. Iš viso nušviesti NBA žvaigždžių savaitgalį akredituota 250 žurnalistų iš 35 šalių, neskaičiuojant JAV.

Pirmą kartą varžybas transliuos NTV (Turkija), "TV Danmark" (Danija), "TV Sport Galaxy" (Čekija), "Urheilu TV" (Suomija), "Telesport" (Rumunija), "Channel 31" (Kazachstanas), TVM (Mozambikas), "Alpha TV" (Makedonija), "Channel Sports Saudi" (Saudo Arabija).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją