„Lietuvos futbolo federacijos taurės trofėjus mums labai svarbus. Kai pradėjome savo kelią nuo 2010-ų, tai buvo pirmas mūsų laimėtas titulas. Jį pirmąkart iškovojome 2012 metais, o 2013-ais apgynėme nugalėtijų vardus. Tai yra svarbus trofėjus mums, fanams ir mūsų miestui“, - sakė M. Nikoličius.

„Be abejo, „Atlantas“ yra varžovas, kurį reikia gerbti, tačiau taurės varžybų specifika tokia, kad priešininko rinktis negali. Todėl nematome tragedijos – jei nori laimėti, privalu įveikti visus varžovus“, - LFF taurės burtų rezultatus komentavo M. Nikoličius.

Sezonas jau artėja prie pabaigos, futbolininkai žaidžia paskutinius mačus. Nors vilniečiai sužaidė kaip niekad daug rungtynių, jie dar turi noro įrodyti savo vertę aikštėje.

„Suskaičiavome, kad šiemet žaidėme maždaug 55 susitikimus. Tai yra labai daug. Nepaisant to, matau, kad komanda vis dar šypsosi, nori žaisti ir kautis. Mūsų didžiausias tikslas bei uždavinys yra Lietuvos čempionatas. Tačiau taurės varžybose taip pat sieksime tik pozityvaus rezultato“, - kalbėjo M. Nikoličius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)