Po įvartį pelnė Francisas Kyeremeh, Josipas Tadičius ir Tomislavas Kišas.

Šeimininkai drąsiai padėjo mačą, bet dėl grubios klaidos aikštės viduryje greitai praleido įvartį. 7-ą min. žalgiriečio spirtas kamuolys atsimušė į virpstą, o netrukus jį į tuščius vartus nukreipė F. Kyeremeh.

„Nevėžio“ gretose aktyviai rungtyniavo Julius Kaspravičius, taip pat į rikiuotę grįžo Aleksandras Dovhijus bei Peteris Eletu.

Bet 31-ą min. krito antrasis įvartis. J. Tadičius baudos aikštelėje išprovokavo Martyno Medelinsko pražangą ir realizavo savo paties uždirbtą baudinį.

Po pertraukos „Žalgiris“ užtikrintai kontroliavo situaciją ir susikūrė nemažai progų, tačiau puikiai rungtyniavo Kėdainių ekipos vartų sargas Sergijus Melašenka.

Vis dėlto 81-ą min. Saulius Mikoliūnas atliko tikslų perdavimą, o puikiai kamuolį suvaldęs T. Kišas pasiuntė jį į vartus.

Vladimiras Čeburinas pirmą kartą šiame sezone į kovą metė Meinardą Mikulėną, kuris dominuoja Pirmoje lygoje.

„Žalgiris“ (21 taškas) turnyro lentelėje ir toliau žengia ketvirtas, savo ruožtu, „Nevėžis“ (3 tšk.) užima paskutinę dešimtą poziciją.

Į dugną kėdainiečius nustūmė Alytaus „Dainava“, išvykoje 1:0 (1:0) įveikusi Kauno rajono „Hegelmann Litauen“.

Tomo Ražanausko treniruojamai komandai per pridėtą pirmojo kėlinio laiką įvartį po kampinio pelnė Saidas Hamuličius.

„Dainava“ (6 tšk.) pakilo į 9-ąją vietą, Kauno rajono klubas su 8 taškais rikiuojasi laipteliu aukščiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)