„Malonu tokį rungtynių maratoną užbaigti pergalę. Rungtynių svarba buvo didelė. Malonu, kad jas laimėjome. Nors jau trečius metus vadovauju šiai komandai, įveikti „Vėtros“ Panevėžyje mums niekaip nepavykdavo. Dėl to tikrai džiaugiuosi“, - sakė treneris.

„Pirmajame kėlinyje įmušti gražūs įvarčiai nusprendė rungtynių baigtį, tačiau gaila, kad po pertraukos nebuvome tokie susikaupę. Galutinis rezultatas, manau, verčia viską apmąstyti. Išryškėjo bėdos, kurias turime išspręsti. Norėtųsi šaltakraujiškesnio ir ramesnio žaidimo. Vis kartojasi individualios žaidėjų klaidos, - teigė strategas. - Dabar leisime vyrams atsipūsti o tada pradėsime pasiruošimą antrajam ratui bei UEFA Čempionų lygai“.

Paprašytas įvertinti čempionato startą, V. Urbonas sakė: „Apibendrinant pirmą ratą, norėčiau pasakyti, kad vis dėlto atsirado tų komandų, kurios nori ir turi rimtų pretenzijų į medalius. Tai ir Vilniaus „Žalgiris“, ir Marijampolės „Sūduva“, ir Tauragės „Tauras“. Bus nelengva“.

„Vėtros“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys pripažino, kad varžovai iškovojo pelnytą pergalę.

„Šiandien pralaimėjome labai stipriam varžovui, kuris yra pagrindinis pretendentas tapti Lietuvos čempionu. Pirmajame kėlinyje nesėkmingai gynėmės, praleidome įvarčius ir dėl to pralaimėjome“, - po mačo spaudos konferencijoje kalbėjo specialistas.

„Antrajame kėlinyje bandėme kažką pakeisti, įmušėme du įvarčius. Tačiau daugiau įmušti negalėjome, varžovai iškovojo pelnytą pergalę“, - varžovų ekipos pranašumą pripažino Virginijus Liubšys.

Paprašytas įvertinti pirmąjį čempionato ratą, strategas sakė: „Čempionato pradžioje didelių netikėtumų nėra. Visi trys favoritai žengia turnyrinės lentelės viršuje. Gal kiek netikėtai į lyderių trejetą įšoko Vilniaus „Žalgiris“. Dabar bus pertrauka. Ji mums tikrai bus naudinga. Reikia pailsėti“.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją