„Augsburg“ savo šalies pirmenybėse per 17 mačų iškovojo tik vieną pergalę.

Miuncheno ekipa nuo antro kėlinio pradžios žaidė dešimtyje be iš aikštės išvyto Francko Ribery.

Kitose rungtynėse Gelzenkirchene vietos „Schalke“ klubas žaidė su „Mainz“ futbolininkais ir pralaimėjo priešininkams 1:2 (0:1). Svečiai iš Mainco 30-ą minutę pirmavo po Marco Caligiuri smūgio, bet olandas Klaasas Janas Huntelaaras 75-ą minutę išlygino skirtumą. Pergalę „Mainz 05“ klubui lėmė Nicolai'jaus Mullerio įvartis 83-ią minutę.

„Schalke“ ekipa puikiai žaidžia Čempionų lygoje, bet Vokietijos čempionate buksuoja ir užima tik 7-ą vietą, o antradienį štai pasitraukė ir iš taurės varžybų. Tuo tarpu Mainco komanda „Bundeslygoje“ rungtyniauja solidžiai – ji 6-oje pozicijoje.

Trečiame susitikime jėgas tarpusavyje išbandė nelygiaverčiai varžovai. Trečios lygos „Karlsruhe“ klubas savo aikštėje priėmė elito diviziono „Freiburg“ komandą, bet pralaimėjo svečiams tik minimaliu skirtumu 0:1 (0:1). Pergalingą įvartį Jonathanas Schmidas pasiekė pačioje dvikovos pradžioje - jau 2-ą minutę.

Ketvirtame mače dar viena trečio diviziono ekipa Offenbacho „Kickers“ namuose kovojo su aukščiausios lygos Duseldorfo „Fortuna“ komanda ir netikėtai laimėjo rezultatu 2:0 (0:0). Įvarčius antro kėlinio antroje pusėje pelnė Mathiasas Fetschs (76-ą) ir Stefanas Vogleris (85-ą minutėmis).

Taigi į ketvirtfinalį iškopė „Bayern“, „Mainz“, „Freiburg“ ir „Kickers“ klubai.

Rezultatai:

„Karlsruhe“ 0 - 1 „Freiburg“

2' Jonathan Schmid [0 - 1]

Gelzenkircheno „Schalke 04“ 1 - 2 „Mainz 05“

30' Marco Caligiuri [0 - 1]
75' Klaas Jan Huntelaar [1 - 1]
83' Nicolai Muller [1 - 2]

„Augsburg“ 0 - 2 Miuncheno „Bayern“

26' Mario Gomez [0 - 1]
85' Xherdan Shaqiri [0 - 2]

48' Franck Ribery („Bayern“) - raudona kortelė

Offenbacho „Kickers“ 2 - 0 Duseldorfo „Fortuna“

76' Mathias Fetsch [1 - 0]
85' Stefan Vogler [2 - 0]

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)