33-iąją min. po pakelto kampinio ir baudos aikštelėje kilusios sumaišties Elivelto smūgį iš arti vartininkas atrėmė, tačiau kitas „Žalgirio“ legionierius Mamadou Mbodji iškart po to nukreipė kamuolį į vartus.

„Žalgirio“ futbolininkai Turkijoje sužais dar penkerias rungtynes.

Vasario 6-ąją „Žalgiris“ išmėgins jėgas su Minsko „Dinamo“, 9-ąją – su Novosibirsko „Sibir“, 10-ąją – su „Samtredia“ ekipa iš Gruzijos, 12-ąją – su Liublianos „Olimpija“ bei 15-ąją – su Salihorsko „Šachtior“ klubu.

Į Lietuvą „Žalgiris“ grįš vasario 16-ąją. Trumpai atsipūtę žalgiriečiai vasario 20-ąją savo aikštėje sužais paskutines kontrolines rungtynes su Talino „Flora“ komanda, o vasario 26-ąją jų laukia pirmosios oficialios naujojo sezono rungtynės. Antrus metus iš eilės „Žalgiris“ dėl Lietuvos Supertaurės kausis su šalies vicečempionais „Trakais“.

STATISTIKA

Vilniaus „Žalgiris“ 1:0 (1:0) Bratislavos „Slovan“
Įvartis: 33 min. M.Mbodjis
Geltonos kortelės: 20 min. E.Vaitkūnas, 37 min. D.Slijngardas, 40 min. S.Antalekas.

„Žalgiris“: A.Vitkauskas, D.Slijngardas, L.Klimavičius, M.Mbodjis, E.Vaitkūnas (82 min. G.Freidgeimas), S.Blagojevičius, M.Kuklys, M.Ljujičius (64 min. E.Stočkūnas), S.Mikoliūnas (73 min. J.Lasickas), B.Atajičius (62 min. D.Šernas), Elivelto (64 min. V.Lukša).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)