Jis yra oficialus programos „Į stadioną – su žvaigžde“ („Player Escort“) atstovas Lietuvoje.

Dalyvauti Europos čempionato žaidėjų palydoje R. Jansonas išrinktas per sekmadienį vykusias Vilniaus „Žalgirio“ ir Tauragės „Tauro“ rungtynes, kurios pasibaigė „Žalgirio“ pergale.

Išsiaiškinti, kuris iš 22 kandidatų, pasiūlytų Lietuvos futbolo klubų trenerių ir „Futboliuko“ projekto organizatorių, taps nugalėtoju, padėjo daugiausiai rungtynių Lietuvos nacionalinėje futbolo rinktinėje sužaidęs „Žalgirio“ klubo gynėjas Andrius Skerla. Jis, drauge su organizatorių atstovu Marium Stonkum, jaunajam futbolininkui iš Vilniaus vaikų futbolo akademijos „Žalgirietis“ įteikė bilietą į UEFA čempionato finalo rungtynes Kijeve, Ukrainoje.

„Galimybę finalo rungtynėse už rankos išvesti geriausius Europos žaidėjus šiemet turės net po du vaikus iš kiekvienos Baltijos šalies. Nuoširdžiai dėkojame Lietuvos futbolo federacijai už pagalbą išrenkant pirmą nugalėtoją. Tikimės, kad abu laimėtojai turės neužmirštamos patirties Kijeve“, – sako M. Stonkus. Antrasis nugalėtojas bus išrinktas jau ateinantį sekmadienį.

Jaunieji futbolo aistruoliai iš Lietuvos į pasaulinio lygio futbolo rungtynes drauge su „McDonald‘s“ keliauja jau ne pirmą kartą. 2010 metais kelionę į pasaulio futbolo čempionatą, vykusį Pietų Afrikos Respublikoje, laimėjo šešiametė Julija Daugėlaitė iš Šilutės rajono. 2008 metais vykusio konkurso pagrindinį prizą laimėjo septynmetis Rytis Bugajecas iš Vilniaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją