Daugiausiai intrigos turėtų būti AC „Milan“ ir FC „Barcelona“ bei Lisabonos „Benfica“ ir Londono „Chelsea“ porose, o Marselio „Olympique“ ir Miuncheno „Bayern“ poroje ryškiais favoritais veikiausiai galima laikyti vokiečius.

Tuo metu pirmą kartą į prestižiškiausią Europos futbolo klubų turnyro ketvirtfinalį prasibrovusi Nikosijos APOEL (Kipras) ekipa šiame etape susitiks su rekordinį net 28-ą kartą tarp aštuonių stipriausių žemyno klubų patekusiu Madrido „Real“.

Beje, AC „Milan“ ir FC „Barcelona“ futbolininkai šį sezoną jau kovojo UEFA Čempionų lygos H grupės varžybose - mačas Barselonoje baigėsi lygiosiomis 2:2, o Milane rezultatu 3:2 laimėjo katalonai.

Visos ketvirtfinalio poros:

1. Marselio „Olympique“ (Prancūzija) - Miuncheno „Bayern“ (Vokietija)

2. Nikosijos APOEL (Kipras) - Madrido „Real“ (Ispanija)

3. Lisabonos „Benfica“ (Portugalija) - Londono „Chelsea“ (Anglija)

4. AC „Milan“ (Italija) - FC „Barcelona“ (Ispanija).

* * *

Pusfinaliuose susitiks pirmos ir antros bei trečios ir ketvirtos porų nugalėtojai.

Pirmos ketvirtfinalio etapo rungtynės vyks kovo 27/28, o atsakomosios - balandžio 3/4 dienomis.

Burtai vyko be jokių apribojimų - į vieną porą galėjo būti suvesti bet kurie klubai (net ir, pavyzdžiui, FC „Barcelona“ bei Madrido „Real“).

Primename, kad 2012 metų UEFA Čempionų lygos finalinės rungtynės bus surengtos gegužės 19 dieną Miunchene, Vokietijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją