Tyrimas pradėtas pagal LFF Drausmės kodekso 44 straipsnį (neteisėtos įtakos darymas ir sutartų rungtynių draudimas). Apie pradėtą tyrimą informuotas „Nevėžio“ klubas.

Septintą vietą antroje pagal pajėgumą lygoje užimantys kėdainiečiai sekmadienį pirmavo po 38 min. Roko Mikuckio pelnyto įvarčio. Bet antrame kėlinyje svečių gynyba privertė griebtis už galvų net neutralius žiūrovus. „Nevėžis“ praleido penkis vienas už kitą keistesnius įvarčius be atsako.

Primename, kad praėjusią savaitę dėl įtarimų apie galimą manipuliavimą rungtynių baigtimi LFF nukėlė du Pakruojo „Kruojos“ dublerių susitikimus. Eilinį skandalą sukėlė ir pagrindinė Lietuvos vicečempionų ekipa, kurios rungtynes su „Šiauliais“ netgi teko pirmą kartą A lygos istorijoje trumpam sustabdyti, kad futbolininkai būtų įspėti apie sankcijas, gresiančias už sąžiningo žaidimo principų pažeidimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)