Pasibaigus mačui stadione aidėjo Marijono Mikutavičiaus „Trys milijonai“, o „Sūduvos“ žaidėjai neskubėjo į rūbine ir dėkojo sausakimšoms tribūnoms už palaikymą.

Po savaitės „Sūduva“ privalės pateikti dar vieną staigmeną – Glazge įveikti „Celtic“, jei nori patekti į Europos lygos grupių etapą.

„Sūduvos“ gynėjas Andro Švrljuga atsiduso – bent jau namuose nepralaimėta ir Glazge viskas prasidės nuo pradžių, kur svečiams iš Lietuvos reiks tikėtis bent jau vieno įvarčio.

„Kai toks palaikymas namuose, galima kalnus nuversti. Nepralaimėjome, sužaidėme lygiosiomis su garsiu klubu. Tai puikus rezultatas. Žinoma, visi norėjo laimėti, tačiau reikia būti realistais ir suprasti, su kuo žaidėme“, – teigė A. Švrljuga.

„Mes norėjome juos spausti nuo pat pradžių, tačiau praleidome ankstyvą įvartį, tai kiek išmušė mus iš vėžių. Parodėme charakterį, išlyginome rezultatą. Pirmasis kėlinys nebuvo geras.

Per pertrauką padarėme kai kurias išvadas ir antrame kėlinyje buvome geresni. Jautėme, kad galime žaisti, be to, mus palaikė pilnos tribūnos sirgalių, tai motyvavo. Vyravo lygus žaidimas, kieta kova, tad rezultatas – dėsningas“, – po rungtynių teigė A. Švrljuga.

Anot jo, rungtynių pabaigoje jau trūko energijos, be to, nesinorėjo rizikuoti. Geriau į Glazgą keliauti su tokiu rezultatu, nei pralaimėjus namuose.

„Lygiosios dar nieko nenužudė šioje poroje. Taip, svečiuose „Celtic“ palaikys galbūt 50 tūkstančių žiūrovų, bus sunku, tačiau mums reikia tuo mėgautis. Kodėl gi ne? Ne kasdieną tokios rungtynės, tad reikia siekti geriausio ir tikėtis sėkmės“, – teigė „Sūduvos“ gynėjas.

Atsakomosios rungtynės vyks rugpjūčio 30 d. Glazge.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)