Anot futbolo specialisto, galimybių rimčiau pasipriešinti Sevilijos ekipai „Žalgiris“ neturi.

Kaip jų neturėtų ir joks kitas su šia Ispanijos ekipa susidūręs Lietuvos klubas.

„Nematau nė vienos komandos iš Lietuvos, kuri galėtų rimčiau pakovoti su Sevilijos futbolininkais. Manau, kad išvykos rungtynėse karštis ir žaidimo tempas „Žalgiriui“ labai komplikuos situaciją“, – apie vėlų ketvirtadienio vakarą vyksiančias pirmąsias poros rungtynes atsiliepė J. A. Vicuna. – Galbūt tik Lietuvoje, po savaitės, kur teks žaisti ant dirbtinės vejos, kuri gerokai skiriasi nuo ispanams įprastų sąlygų, situacija šiek tiek pasikeis.“

„Sevilla“, be jokių abejonių, yra favoritė. Atakoje turės žaisti pozicinį futbolą, kadangi prie „Žalgirio“ vairo stojęs treneris Valdas Urbonas gerokai pakeitė komandos žaidimo braižą, mėgsta kontratakas, naudoja sistemą 4-4-2. Gali kelti pavojų ir standartinėse situacijose“, – patarimų tautiečiams turėjo ispanas.

Prieš mūšį su „Žalgiriu“ Sevilijos futbolininkai iš kelio be jokio vargo eliminavo Vengrijos atstovus – Budapešto „Ujpest“ komandą.

„Vengrijos lyga yra gerokai stipresnė nei Lietuvos. Apskritai, Lietuvos čempionatas yra kuklus, aštuonios komandos tarpusavyje žaidžia keturis ratus, didelio susidomėjimo nėra. Tačiau rungtynėse su „Sevilla“ LFF stadionas turėtų būti pilnas, juk atvyksta aukščiausio lygio varžovai, tai bus tikras hitas“, – pridūrė Kibu pravardę turintis futbolo specialistas.

„Sevilla“ ir „Žalgiris“ tarpusavio rungtynes Ispanijoje pradės vėlų ketvirtadienio vakarą – 22.45 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)