„Man Utd“ klubo vairą perėmus Louisui van Gaalui, pasaulio čempionate triumfavęs vokietis tapo vienu iš pagrindinių olandų stratego taikinių šią vasarą.

24-erių metų futbolininkas pripažino, kad finansiškai „raudonųjų velnių“ pasiūlymas jam buvo naudingas, nes siūloma suma buvo astronominė, tačiau vokietis esąs laimingas „Bayern“ gretose.

„Žinoma, – paklaustas, ar „Man Utd“ mėgino jį įsigyti, atsakė Th. Muelleris. – Žinojau, kad galiu uždirbti labai daug persikėlęs ten“.

„Sumos, kurią užsienio klubai man siūlė, buvo astronominės. Tačiau „Bayern“ yra mano namai, todėl permainų savo karjeroje kol kas neieškau“, – tvirtino pasaulio čempionas.

Oficialu: „Man Utd“ įsigijo gynėją M. Rojo, Nani grįžta į „Sporting“

„Manchester United“ klubas oficialiai susitarė su Lisabonos „Sporting“ ekipa dėl Argentinos rinktinės gynėjo Marcoso Rojo įsigijimo.

Skelbiama, jog Louiso van Gaalo treniruojami „raudonieji velniai“ už 24-erių metų futbolininką sumokės 20 mln. eurų, o transferas bus pabaigtas artimiausiu metu sutvarkius formalumus.

Į sandorį taip pat buvo įtrauktas ir portugalas Nani, kuris artimiausius metus nuomos pagrindais praleis Lisabonos „Sporting“ gretose, iš kur jis ir atvyko į „Man Utd“ klubą.

M. Rojo portugalų klubo gretose dažniausiai rungtyniavo centro gynėjo pozicijoje, o Argentinos rinktinėje pasaulio čempionate sužibėjo kairiajame gynybos flange.

Karjerą M. Rojo pradėjo „Estudiantes“ klube gimtinėje, pusę metų atstovavo Maskvos „Spartak“ ekipai, o 2012-ųjų vasarą tapo „Sporting“ nariu. Iš viso Lisabonos komandoje futbolininkas sužaidė daugiau nei 60 oficialių mačų.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)