Abu klubai apie sandorį patvirtino ketvirtadienį. Pasak pranešimų britų žiniasklaidoje, „Man Utd“ sumokės dalį J. Sancho algos, kol jis žais Vokietijoje.


Šiame sezone Mančesteryje J. Sancho susidūrė su daug problemų: prastas žaidimas, nesutarimai su klubo strategu Eriku ten Hagu, o tai privedė prie to, jog olandų kilmės treneris atskyrė žaidėją nuo komandos dėl disciplinos problemų.

Už Anglijos rinktinės atstovą „United“ sumokėjo 85 milijonus eurų. Su J. Sancho buvo pasirašytas 5-erių metų sutartis, tačiau 23-ejų saugas nepritapo „Raudonųjų velnių“ gretose, neįsipaišė į E. ten Hago planą, o šiame sezone į aikštę žengė vos 3 kartus.

Dortmundo „Borussia“ savo išugdytą talentą susigrąžino iki šio sezono pabaigos. Paskutiniame sezone prieš paliekant Vokietiją, anglas per 38 rungtynes įmušė 16 įvarčių, išserviravo 20 rezultatyvių perdavimų ir sudarė nesustabdomą duetą su dabar „Manchester City“ klube rungtyniaujančiu Erlingu Haalandu.

Jadonas Sancho ir Erlingas Haalandas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją