Marijampolės ekipos marškinėlius pirmą kartą vilkėjo peržiūroje dalyvaujantis 28-erių metų saugas iš Azerbaidžano Jurijus Muzika. Jis rungtyniavo tik per pirmąsias 45 minutes ir savo žaidimu nesužavėjo.

Pagaliau aikštėje pasirodė ir traumą išsigydęs devyniolikmetis saugas Karolis Chvedukas. Jis po pirmo kėlinio pakeitė legionierių iš Azerbaidžano.

Iki pertraukos pranašiau žaidė svečiai iš Lenkijos. 30–ą minutę varžovai įmušė įvartį ir laimėjo pirmą kėlinį rezultatu 1:0. Marijampoliečiai per pirmą rungtynių pusių realių progų įvarčiui pasiekti neturėjo.

Antrame kėlinyje „Sūduvos“ žaidimas buvo patrauklesnis akiai, marijampoliečiai surengė pavojingų atakų, o išlygino rezultatą tik besibaigiant mačui. 90+2 min. varžovų vartininką smūgiu iš baudos aikštelės nuginklavo dvidešimtmetis puolėjas Audrius Brokas. Tad Suvalkijos ekipa, kaip ir prieš savaitę su Daugpilio „Daugava“, mačą baigė taikiai 1:1.

„Pirmajame kėlinyje „Sūduvos“ futbolininkai atrodė prastokai, mes ilgokai „dėliojome“ savo žaidimą, nes rungtyniavo ir peržiūroje esantis legionierius. Tačiau antrame kėlinyje komanda pademonstravo kur kas geresnį ir gražesnį žaidimą, sukūrė momentų įvarčiui pasiekti.

Vienu momentu vyrai pasinaudojo ir išlygino rezultatą. Iš esmės mačas buvo geras, tik reikėjo geriau pasinaudoti progomis“, – Fksuduva.lt tinklalapiui sakė „Sūduvos“ vyriausias treneris Virginijus Liubšys.

Jis pasidžiaugė, kad pagaliau rungtyniavo traumą išsigydęs K.Chvedukas. „Jo pasirodymu, noru žaisti likau patenkintas“, – teigė V. Liubšys.

Tačiau „Sūduvos“ strategą nuvylė į peržiūrą atvykęs legionierius iš Azerbaidžano J. Muzika.

„Šis žaidėjas mums netiko. J. Muzikos „Sūduvoje“ tikrai nebus, futbolininkas išvažiuos“, – sakė V. Liubšys.

„Sūduva“: Povilas Valinčius (Armantas Vitkauskas), Mantas Samusiovas, Nerijus Radžius (Povilas Leimonas), Valdemaras Borovskis (Alfredas Skroblas), Vaidas Slavickas, Tomas Ražanauskas, Jurijus Muzika (Karolis Chvedukas), Andrius Urbšys (Sergejus Koziuberda), Tadas Eliošius (Audrius Brokas), Nikolajus Mašitševas, Povilas Lukšys (Evaldas Grigaitis).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją