Sekmadienį Marijampolėje smarkiai lijo, tad ant stadiono vejos susidarė milžiniškos pelkės, kurios neleido abiejų komandų futbolininkams pademonstruoti geriausio savo žaidimo, dėl to aikštėje netrūko komiškų situacijų.

„Atsiprašau, žiūrovai, bet čia tiesiog neįmanoma nieko pasakyti“, - leipdamas juokais po vieno iš epizodų ištarė jis.

„Pavojus: Marius Šoblinskas spiria arčiau vartų, kamuolys stoja pelkėje ir... pavyksta, pavykta jį išmušti Gargždų „Bangai“, - dar vieną perliuką pažėrė futbolo komentatorius.

DELFI primena, kad mačą rezultatu 2:0 laimėjo „Sūduva“, kuri pakilo į trečią A lygos turnyro lentelės vietą.

Tiek vyriausiasis „Sūduvos“ treneris Darius Gvildys, tiek pirmo įvarčio autorius Valentinas Baranovskis po pergalės nepamiršo paminėti ir aikštės kokybės.

„Norėjosi laimėti ir nudžiuginti savo žiūrovus, kurie visą sezoną kantriai ėjo į stadioną. Šiandien vyrai parodė valines savybes, nes aikštės kokybė ir lietus neleido pademonstruoti to, ką mes paprastai žaidžiame. Tokios oro sąlygos neleidžia žaisti futbolo, jį apibūdinčiau kaip „mušk į priekį ir žaidimas pats ateis“, - sakė D. Gvildys.

„Abiems komandoms buvo labai sunku žaisti – vandens buvo kone iki kelių. Futbolas buvo toks, kad reikėjo mušti kamuolį į priekį ir kovoti. Šįkart mes sukovojome truputį geriau ir įmušėme du įvarčius“, - antrino V. Baranovskis.
Pelkių mūšį laimėjusi „Sūduva“ pakilo į trečią A lygos vietą
Pelkių mūšį laimėjusi „Sūduva“ pakilo į trečią A lygos vietą
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)