25-erių puolėjas praėjusiame A lygos čempionate pasižymėjo 14 įvarčių ir buvo rezultatyviausias tarp visų vietinių futbolininkų, o bendrame snaiperių sąraše užėmė trečią vietą.

„Šiauliai“ pasidabino bronzos medaliais bei nukeliavo iki LFF taurės finalo.

Į Šiaulius jis grįžo prieš dvejus metus ir iš viso sužaidė 77-erias rungtynes, pelnė 22 įvarčius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, be to, vėl sulaukė kvietimų į Lietuvos rinktinę.

„Praėjęs sezonas buvo įsimintinas tiek visam klubui, tiek man asmeniškai. Neslėpsiu, turėjau ne vieną pasiūlymą iš užsienio klubų, o į kelis buvau ir nuvykęs. Tačiau nepavyko susitarti dėl sąlygų, buvo tam tikros nežinomybės, o širdis sakė, kad ir toliau noriu žaisti Šiauliuose.

Nenoriu būti suprastas neteisingai, tačiau nupieštas viršelis ir turinys viduje buvo skirtingas. Daug galvojau ir nusprendžiau grįžti į klubą, su kuriuo turiu neužbaigtų darbų. Laukia labai įdomus sezonas, todėl noriu koncentruotis į pasiruošimą ir visomis mintimis būti ten, kur manimi pasitiki“, – kalbėjo E. Jankauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją