24-erių žalgirietis išrinktas geriausiu pirmenybių žaidėju gegužę.

Praėjusį mėnesį M. Oyewusi demonstravo gerą formą bei visiems varžovų gynėjams kėlė daug rūpesčių – per keturis mačus pelnyti 3 įvarčiai bei atliktas rezultatyvus perdavimas. Futbolininkas iš Nigerijos pasiuntė kamuolį į „Kauno Žalgirio“, Marijampolės „Sūduvos“ bei „Panevėžio“ vartus, prieš čempionato lyderius nigerietis taip pat rezultatyviai asistavo komandos draugui.

„Žalgirio“ puolėjas šiame A lygos sezone sužaidė 14 dvikovų, per kurias įmušė 7 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Tai nebuvo lengvas mėnuo tiek man, tiek komandai, tačiau esu laimingas, jog jai padėjau. Taip pat dėkoju savo komandos draugams už bendrą darbą.

Siekiu laimėti čempionatą ir padedant Dievui būti geriausiu lygos žaidėju“, – apibendrino M. Oyewusi.

Kovo mėnesį geriausiu žaidėju buvo pripažintas „Šiaulių“ saugas Eligijus Jankauskas, balandį – „Panevėžio“ puolėjas Ariagneris Smithas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją