Jame originaliai pristatomi ne tik visi A lygos klubai, bet ir miestai, kuriems jie atstovauja. Pavyzdžiui, Tauragė pavadinama amžinu pasieniu, kurio futbolo komandos fanų pagrindinis šūkis yra „Tau ragai“, Šiauliai - vieta, kurioje tvyro kovingumo dvasia, Panevėžys - sportiškiausiu miestu, kurio ekipai antra vieta - tai ne vieta, o Gargždai - kamuolio burtininkų gimtine, kurios „Banga“ kažkodėl visada lieka šeštoje vietoje.

Bene linksmiausiai pateikiamas „Šiaulių“ klubas, kurio aktyviausių sirgalių gretose galime išvysti ir patį Mario Balotellį. Tuo metu Lionelis Messi marškinėlius su šiauliečių atributika vilki iškart po FC „Barcelona“ apranga ir demonstruoja juos po pelnyto įvarčio. Žinoma, visa tai - tik smagus fotomontažas.

Šmaikštaus A lygos klubų pristatymo ištrauka

Primename, kad po pertraukos, kurios metu šalies futbolo rinktinė žaidė pasaulio čempionato atrankos rungtynes, „SMScredit.lt A lyga“ grįžta į aikštes - penktadienį ir šeštadienį bus žaidžiami 4-ojo turo mačai.

A lygos 4-ojo turo rungtynių tvarkaraštis:

Penktadienis, kovo 29 d.

Šeštadienis, kovo 30 d.

14 val. Gargždų „Banga“ - Panevėžio „Ekranas“ (Gargždų stadionas, tiesiogiai per LRT)

19 val. VMFD „Žalgiris“ - Tauragės „Tauras“ (Vilniaus „Sportimos“ maniežas)

19 val. Marijampolės „Sūduva“ - Alytaus „Dainava“ (Marijampolės „Arvi“ arenos maniežas).
Šmaikštaus A lygos klubų pristatymo ištrauka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)