„Nordsjaelland“ netikėtai pirmaujant 1:0 vienas jų žaidėjas aikštės viduryje suklupo ir žaidimas buvo sustabdytas. Jį pratęsus „Šachtar“ ekipos brazilas Willianas, elgdamasis pagal nerašytas futbolo taisykles, mėgino grąžinti kamuolį varžovų vartininkui, tačiau tai buvo nė motais Ukrainos čempionų puolėjui Luizui Adriano, kuris ne tik pavijo kamuolį, bet ir, suklaidinęs vartininką, pasiuntė jį į vartus - 1:1.

Danams ėmus protestuoti ir apeliuoti į L. Adriano sąžinę keli ukrainiečiai buvo pasiryžę leisti „Nordsjaelland“ ekipai atstatyti teisybę bei netrukdant leisti pelnyti įvartį, tačiau su tuo sutiko ne visi ir netrukus pargriovė atakos smaigalyje atsidūrusį „Nordsjaelland“ saugą Nicolai Stokholmą.

Nors po kelių minučių danams visgi pavyko vėl išsiveržti į priekį po puikaus Kaspero Lorentzeno smūgio, „Šachtar“ į tai atsakė net keturiais įvarčiais ir iškovojo pergalę rezultatu 5:2 bei užsitikrino bilietą į kitą turnyro etapą.

E grupės turnyro lentelė:

1.Šachtar*531112-7+510
2.Juventus523011-4+79
3.Chelsea521210-9+17
4.Nordsjaelland50143-16-131

* - užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)