Įdomiausia, kad visus tris kartus nuošalės taisyklę pažeidė Dimitaras Berbatovas. Nors pats jis pelnė vieną įvartį, tačiau aktyviai dalyvavo „Monaco“ ekipai tiek mušant pirmą, tiek antrą įvarčius ir visus kartus buvo už paskutinio varžovų gynėjų nugaros.

Neįtikėtina, tačiau nei pagrindinis rungtynių teisėjas, nei šoniniai arbitrai nieko blogo šiuose epizoduose neįžvelgė ir visus įvarčius įskaitė.

„Lyon“ treneris Remi Garde dvikovos metu nenustygo prie šoninės linijos ir emocingai reiškė savo pretenzijas ketvirtam teisėjui, tačiau išgirstas nebuvo.

Primename, kad praėjusi savaitė buvo nesėkminga ir kitam Prancūzijos futbolo arbitrui Stephane Lannoy, kuris atsakomajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime tarp FC „Barcelona“ ir „Manchester City“ klubų nepastebėjo net dviejų akivaizdžių 11 metrų baudinių, o galiausiai už protestavimą dėl neteisingo sprendimo išvijo iš aikštės svečių gynėja Pablą Zabaletą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)