Rinktinės kapitonas Artiomas Dziuba atmetė kvetimą jungtis į artimiausią stovyklą motyvuodamas „sudėtinga situacija Ukrainoje“.

Rinktinės strategas Valerijus Karpinas papildė, jog 33-ejų futbolininkas turi daug giminaičių Ukrainoje.

„Jis atsiprašė ir ragino jo nekviesti į šią treniruočių stovyklą dėl sudėtingos situacijos Ukrainoje. Ten jis turi daug giminaičių“, – kalbėjo strategas.

Nacionalinė komanda ketina sužaisti kontrolines rungtynes su jaunimo iki 21 metų komanda.

Kovoje dėl vietos 2022 metų pasaulio čempionate Rusija atkrintamosiose varžybose kovo 24 dieną Maksvoje turėjo susitikti su Lenkijos rinktine, tačiau Rusijai pradėjus karą Ukrainoje, FIFA ir UEFA šalino šios šalies klubus ir rinktinę iš visų tarptautinių turnyrų įskaitant ir planetos pirmenybių atranką.

Rusijos ir Lenkijos poros nugalėtojas lemiamame atkrintamųjų etape kovo gale turėjo susitikti su Čekijos ir Švedijos poros laimėtoju. Kaip ir Lenkija, tiek Švedija, tiek Čekija, prasidėjus karui paskelbė, jog su Rusija neketina žaisti atrankos rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės