Prie komandos prisijungė 22-ejų metų puolėjas iš Kroatijos Veraja Domagojus. Žaidėjas padėjo parašą ant sutarties galiosiančios iki 2014 metų sezono pabaigos. 78 kg svorio ir 179 cm ūgio puolėjas per savo karjerą yra atstovavęs trims Kroatijos antrosios lygos klubams bei į „Šiaulius“ atvyko iš NK „Zagreb“ komandos.

Pats žaidėjas džiaugėsi atvykęs į Lietuvą ir „Šiaulių“ klubą.

„Vedžiau derybas su keletu kitų klubų, tačiau „Šiauliai“ man pasirodė priimtiniausi, tad džiaugiuosi būdamas čia. Filipas Žderičius yra mano draugas apie penkerius metus ir prieš man atvykstant čia jis šiek tiek papasakojo apie situaciją komandoje, apie lygą ir lietuvišką futbolą. Komanda jauna ir perspektyvi, manau pasirinkau teisingai. Patinka trenerio darbas, taip pat ir kolektyvas draugiškas, dauguma kalba angliškai, tad problemų bendraujant nekyla“, – kalbėjo V. Domagojus.

Pusryčiai – treniruotė – poilsis- pietūs – poilsis – treniruotė – vakarienė - poilsis. Tokiu grafiku FC „Šiauliai“ treniruojasi visas keturias stovyklos dienas iki pat penktadienio.

Vienas „Šiaulių“ komandos lyderių Rokas Gedminas apie stovyklą kalbėjo:

„Tokią stovyklą vertinu labai gerai. Po atostogų vėl susibendravome su komandos draugais. Kolektyvas nusiteikęs darbingai. Viskas puiku. Aišku po atostogų sunku grįžti į tokį rėžimą. Po pirmų treniruočių buvo labai sunku, tačiau su kiekviena diena forma gerėja ir manau viskas bus gerai. Pailsėjau nuo rungtynių, tad dabar su dviguba energija norisi sugrįžti. Komanda treniruojasi pilna sudėtimi, tad motyvacijos ir noro įrodyti treneriams savo vertę turiu dar daugiau“, – entuziastingai kalbėjo Rokas Gedminas.

Pasiruošimą vainikuos dvejos kontrolinės rungtynės Šiauliuose: šeštadienį 11:30 val. su Jonavos „Lietava“ ir kitą trečiadienį 13 val. su Alytaus „Dainava“.

Pasak „Šiaulių“ trenerio Tomo Kančelskio pagaliau visi žaidėjai pasveiko ir komanda gali treniruotis pilna sudėtimi:

„Po atostogų visi grįžo sveiki ir tai yra džiuginantis dalykas. Visiems žaidėjams buvo sudarytos individualios programos ir per atostogas vyrai šiek tiek dirbo, tad sportine forma nėra ženkliai kritusi. Aišku šitos stovyklos tikslas yra pasikrauti fiziškai ir daugiau akcentuojame darbą fizinei kondicijai gerinti. Taip pat neatsiejama stovyklos dalis ir komandos tarpusavio susibendravimas, kas manau taip pat išeis tik į naudą. Po stovyklos turėsime dvi kontrolines rungtynes ir po jų, manau, būsime pasiruošę kovai su Klaipėdos „Atlantu“.